• Kasımpaşa, Çatma Mescit Mahallesi, Tepebaşı Cd. No: 1 Kat: 1, 34430 Beyoğlu/İstanbul
  • 0 212 251 66 04
  • MAİL FORMU

1. Anasayfa
  2. Hakkımızda

Biz kimiz      Ne yapıyoruz

Biz kimiz

İstanbul Tüberküloz Vakfı (İTBV) İstanbul Verem Savaşı Derneği tarafından 2018 yılında Türkiye ve Uluslararası düzeyde eğitim ve araştırma alanında tüberküloz kontrol çalışmalarına katkı yapmak amacıyla kurulmuş vakıftır.

Ne Yapıyoruz

İstanbul Tüberküloz Vakfı (ITBV)  esas olarak ulusal ve uluslararası düzeyde tüberküloz konusunda hasta bakım hizmetlerinin iyileştirilmesi, sağlık çalışanlarının eğitimi ve tüberküloz konusundaki bilimsel araştırmaların desteklenmesine odaklanmıştır.